Petekről (általános információ)

A NW2Online Wiki wikiből
Petekről (általános információ)
Altalanos pet.jpg
  • Általános információk:

A Next világába megérkeztek a Petek Bebi Pegazus nagy.pngKek Bebi Sarkany nagy.pngFekete Bebi Sarkany nagy.png. A KisÁllatok hívójára kattintva tudod őket előhozni. Amikor megjelenik, a karaktered megkapja azokat a bónuszokat amiket a beállítottál a menüjében. Ezek a bónuszok csak akkor hatnak ha melletted van. Amikor megjelenik jobbra a térkép alatt láthatóvá válik egy kis tábla amin látható, hogy milyen szintű, mennyi tapasztalati pontja illetve mennyi készség pontja van jelenleg amit kioszthatsz. Fontos! A petek fejlesztése minden karakteren külön történik. Tehát ha a 100-as szintű petet átadjátok egy (ugyanazon számlán lévő) másik karakterre, a pet szintje lv1-re vált, hiszen azon a karakteren még nem történt meg a fejlesztése. Petmenü1.PNGPetmenü111.PNGPetmenü11.PNG

  • Pet menü:

Amikor rákattintasz a KisÁllatodra Bebi Pegazus nagy.pngKek Bebi Sarkany nagy.pngFekete Bebi Sarkany nagy.png előjön egy ablak ami információval lát el a Peted szintjét, hangulatát és tapasztali pontját illetőleg. A Tudnivalók alatt találhatóak az alap információk a petrendszerről. A Készség kezelés menüpont alatt tudod a KisÁllatod készségeit kiosztani változtatni. Ezeket a készségeket bármikor át tudod állítani tetszés szerint. A Pet információ gombra kattintva pedig a peted jelenlegi készségeit, és az általuk a karakterednek adott plusz bónuszokat tudod megtekinteni.

Petmenü3.PNG
  • Globális tudnivalók a petekről:

A Petek hangulata, a harcok során csökkenhet! Ezen hangulat befolyásolja a KisÁllatok által adott bónuszokat. Minél kevesebb az állatkád hangulata, annál kevesebb bónuszt ad! Amennyiben túl alacsonyra csökken a hangulat, negatív hatás lép érvénybe, tehát a bónuszt nem pluszban adja, hanem mínuszban veszi le. A hangulat növelhető az "Élet Gyökér" Elet gyoker.png nevű tárggyal! Ez a tárgy +5% hangulattal látja el a Peted! Ezt a tárgyat, Item Shopban illetve Bossok (Főnök) Szörnyek leölésével szerezhetsz. A petek fejlődése nem csak hasznos, de látványos is egyben: lv 25- 60- 100-as szintek elérésekor testük növekszik, átalakul.

  • Pet névváltoztatás:

A "Mágikus Pet Kódex" Pet kodex.png nevű tárggyal tudsz, a KisÁllatodnak EGYEDI nevet adni! A PETEK NEVE TELJESEN EGYEDI. Tehát, ha valaki elnevezi a Petjét "Pisti"-nek, akkor egy másik karakter már nem tudja a "Pisti" nevet adni a KisÁllatának! A Pet neve örökös, tehát nem jár le! A Kódex azt a Petet nevezi el, amelyik aktuálisan meg van hívva a karakter mellé! A Mágikus Pet Kódex Pet kodex.png Item-Shopban vásárolható meg!

  • Pepe az állatidomár:

Minden MAP1-en a Lovászinas mellett találhatod meg. Tőle kaphatóak a Bebi Pegazus nagy.png a Bébi Pegazus fejlesztéséhez szükséges napi küldetések. A karakter szintednek megfelelően véletlenszerűen kapsz különböző szörnyek megöléséről szólók küldetést. Ennek elvégzése után vissza kell térned Pepéhez aki tovább fejleszti Bebi Pegazus nagy.png Bébi Pegazusod. A küldetés elvégzését nem kötelező a felvétel napján befejezni. Ezt később is megteheted. pl. Hétfőn felvettem a küldetést, de csak kedden sikerült befejeznem és Pepéhez visszaérnem, ebben az esetben már csak szerdán tudom felvenni a következőt. Fontos: Csak akkor számít befejezettnek a küldetés amikor Pepe felfejlesztette a kis pegazusod. Amíg nem teljesült a felvett küldetés nem kapsz újat.

Pepe.png

Vissza

Személyes eszközök