Állatok oldata

A NW2Online Wiki wikiből
Állatok oldata
Allatokoldata.PNG
Funkció Nem kereskedhető állatokat tesz egyszer kereskedhetővé.
Kivétel Páncélos Radagor, Hófehér Dragorus, Szilaj - Zabraty, T-Rex, Triceratops, Vadló, Mennyei Unikornisok, Baldrag, Baldro, Wenda, Sárkány gyík, Ősi sárkány gyík.
Beszerezhető Húsvéti Szuper kosár, Nagy Tojomány kosár, Hőség láda, Prémium Baarun láda, Suwi ajándéka, Thoron Lopott Ládája, Prémium Thorne Láda, Arany Tantusz Gép, Prémium Malignus Láda, Szent Adalbert boltja, Nagy Sivatagi Láda, Rudi Ajándéka, Zimankó láda, Erős vírushordozó kő, Belzero
Egyéb Rá kell húzni az eladni kívánt állat ikonjára,

A megülhető állatokkal akkor is lehet kereskedni, ha nincs ráhúzva az Állatok oldata tárgy. Így működik: Elég csak behúzni az Állatok oldatát a kereskedő ablakba, ezáltal a másik fél be tudja rakni szintén a még nem kereskedhető állatot is. Ennek célja, hogy nem kell másnak előre adni az oldatot! 1 kereskedés alatt egyszerre csak 1 megülhető állat húzható be! Természetesen más tárgyak rakhatóak az állat és oldat mellé pluszba.

Fontos: A kereskedés által az Állatok oldata felhasználásra kerül ugyanúgy, mintha ráhúztad volna egy állatra, nem fog megmaradni! Az Állatok oldatával rendelkező hátas többször is berakható a Goldurba. Ez azt jelenti, hogyha az állatodat véletlenül nem vásárolta meg senki, akkor legközelebb is ki lehet tenni azt a kereskedőházba.

Figyelem! Egy oldattal csak egy állat kereskedhető, és csak egyszer!

Speciális:Mi hivatkozik erre/Állatok oldata

Személyes eszközök