Item Shop - Megülhető állatok

A NW2Online Wiki wikiből

Vissza az Item Shop-ba

Belépők.png
Fejlesztés.png
Bónéskönyv.png
Csontgömb.png
Fegyver.png
Egyéb.png
Házas.png
Ital.png
Kövek.png
Küldetést.png
Ládais.png
Hátasok.png
Nőifis.png
Férfifis.png
Petekis.png
Kzis.png
Specis.png
Változásis.png


Kek szent kobra hivo.png
Kék szent kobra hívó
Szent Naga királynő féltett kincsei közé tartozik. 32% szörny elleni erővel, illetve 2% mérgezés elleni védelemmel ruházza fel a karaktered, ha nálad van a hívó. (Nem kereskedhető, csak az állatok oldatával.)
Ára: 20000 KZ

Feher szent kobra hivo.png
Fehér Szent Kobra
Segítségével megidézheted a Fehér kígyódat. 31% szörny elleni erővel, illetve 14% mérgezés elleni védelemmel ruházza fel a karaktered, ha nálad van a hívó. (Nem kereskedhető, csak az állatok oldatával.)
Ára: 21000 KZ

Fekete szent kobra hivo.png
Fekete Szent Kobra
Segítségével megidézheted a Fekete kígyódat. 30% szörny elleni erővel, illetve 15% mérgezés elleni védelemmel ruházza fel a karaktered, ha nálad van a hívó. (Nem kereskedhető, csak az állatok oldatával.)
Ára: 21000 KZ

Pokoli dragorusz hivo.jpg
Pokoli Dragorusz
Megidéz egy hatalmas sárkányt, ami 40% TP regennel ruházza fel a karaktered. Ha nálad van a hívó. (Nem kereskedhető, csak az állatok oldatával.)
Ára: 20000 KZ

Erdei dragorusz hivo.png
Erdei Dragorus
Használatkor: Megidézed az Erdei Dragorust, a sárkányok egyik ősi fajtáját. A legenda szerint a Dragorusok az Isigúrok kedvenc állati. - 15% félember elleni erővel ruházza fel a karaktered, ha nálad van a hívó. (Nem kereskedhető, csak az állatok oldatával.)
Ára: 20000 KZ

Egi dragorusz hivo.jpg
Égi Dragorusz
Ezzel a tárggyal megidézhetsz egy hatalmas égi sárkányt, az Égi Dragoruszt, ami 30% TP regenerációval erősíti a karaktered, ha nálad van a hívó. (Nem kereskedhető, csak az állatok oldatával.)
Ára: 20000 KZ

Ulgor hivo.jpg
Ulgor
Megidézed Ulgort, a Minotaurusz király megülhető állatát. -18% szörny elleni erővel ruházza fel karaktered, ha nálad van a hívó. (Nem kereskedhető, csak az állatok oldatával.)
Ára: 20000 KZ

Pancelos raptorhivo.jpg
Páncélos raptor
A páncélos raptor a vad raptor kimondottan csatára nevelt erősen páncélozott változata. -16% szörny elleni erővel ruházza fel karaktered, ha nálad van a hívó. (Nem kereskedhető, csak az állatok oldatával.)
Ára: 20000 KZ

Vorigan hivo.jpg
Vorigan
Megidézed Vorigant, a Halloweeni denevért. (Kereskedhető, az állatok oldata nélkül is.)
Ára: 14000 KZ

Dralgor lohivo.jpg
Dralgor
Megidézi a Dralgort, a Fej-nélküli Lovas démoni paripáját. (Kereskedhető, az állatok oldata nélkül is.)
Ára: 14000 KZ

Titan griffhivo.png
Titán griff
Megidézed a Titán Griffed. -26% szörny elleni erőt és 20% félember elleni erőt ad, ha nálad van a hívó. (Nem kereskedhető, csak az állatok oldatával.)
Ára: 18000 KZ

Arany griffhivo.jpg
Arany griff
Megidézed az Arany Griffmadarad. Az Arany Griffmadár a Griff lovagok megülhető hátasa volt a Triangulum korában. - 17% szörny elleni erőt ad, ha nálad van a hívó. (Nem kereskedhető, csak az állatok oldatával.)
Ára: 15000 KZ

Barna Griff hivo.jpg
Barna Griff
E tárgy segítségével megidézheted a legendás Barna Griffmadarat, amely a Császárság őskorában a legendás Griff Lovagok megülhető Griffei voltak! -11% szörny elleni erőt ad, ha nálad van a hívó. (Kereskedhető, az állatok oldata nélkül is.)
Ára: 15500 KZ

Dromedarhivo.jpg
Dromedár
Megidéz egy romótlan Dromedárt! Gazdájának 12% szörny elleni erőt biztosít, ha nálad van a hívó. (Kereskedhető, az állatok oldata nélkül is.)
Ára: 15500 KZ

Drakman lohivo.jpg
Drakman ló
E tárgy segítségével megidézheted Drakman egyik harci paripáját! A hívó birtoklása 13% szörny elleni erőt biztosít. (Kereskedhető, az állatok oldata nélkül is.)
Ára: 15500 KZ

Pokol lohivo.jpg
Pokol ló
Pokol Ló hívó. (Kereskedhető, az állatok oldata nélkül is.)
Ára: 5000 KZ

Raptorhivo.png
Raptor
Aki ezt a tárgyat és állatot birtokolja 10% szörny elleni erőt kap. (Kereskedhető, az állatok oldata nélkül is.)
Ára: 15500 KZ

Unikornishivo.jpg
Unikornis
Unikornis hívó. (Kereskedhető, az állatok oldata nélkül is.)
Ára: 5000 KZ

Pegazus hivo.jpg
Pegazus
A csodálatos Pegazus, ha magadnál tartod a hívóját 20% esélyt ad tapasztalati bónuszra. (Kereskedhető, az állatok oldata nélkül is.)
Ára: 15500 KZ

Sziklaparduchivo.jpg
Sziklapárduc
Sziklapárduc hívó. E tárgy segítségével megidézheted a legendás Sziklapárducot. Ez az állat eddig csak az Utazó mágusnál volt elérhető. (Kereskedhető, az állatok oldata nélkül is.)
Ára: 15500 KZ

Csikos Rozsaszin sziklaparduc.jpg
Rózsaszín sziklapárduc
Ezzel a tárggyal megidézheted a legendás Rózsaszín Sziklapárducot, mely a sámán lányok kedvenc hátasa. -14% szörny elleni erőt ad, ha nálad van a hívó. (Nem kereskedhető, csak az állatok oldatával.)
Ára: 15500 KZ

Csikos zold sziklaparduc.jpg
Csíkos zöld sziklapárduc
Ezzel a tárggyal megidézheted a legendás Rózsaszín Sziklapárducot, mely amellett, hogy dekoratív, még 14% szörny elleni erőt ad, ha nálad van a hívó. (Nem kereskedhető, csak az állatok oldatával.)
Ára: 15500 KZ

Tula hivo.png
Tula
Ha nálad van a hívója: 27% szörny elleni erővel ruházza fel a karaktered. (Nem kereskedhető, csak az állatok oldatával.)
Ára: 21000 KZ

Személyes eszközök