Item Shop - Speciális Tárgyak

A NW2Online Wiki wikiből

Vissza az Item Shop-ba

Belépők.png
Fejlesztés.png
Bónéskönyv.png
Csontgömb.png
Fegyver.png
Egyéb.png
Házas.png
Ital.png
Kövek.png
Küldetést.png
Ládais.png
Hátasok.png
Nőifis.png
Férfifis.png
Petekis.png
Kzis.png
Specis.png
Változásis.png


Halkapas.png
Halkapás növelése (20 nap)
Megduplázza a fogott hal mennyiséget 20 napig! MŰKÖDÉSÉHEZ KIKELL LÉPNI ÉS ÚJRA BE! A BAL FELSŐ SAROKBAN JELENIK MEG A HATÁSA!
Ára: 800 KZ

Inventory.png
Prémium Leltár (15 nap)
A leltáradban 15 napon keresztül elérhető az 5. és 6. fül. MŰKÖDÉSÉHEZ KI KELL LÉPNI ÉS ÚJRA BE! A BAL FELSŐ SAROKBAN JELENIK MEG A HATÁSA!
Ára: 4500 KZ

15naposexp.png
EXP Gyűrű (15 nap)
A tapasztalat gyűjtést megemeli 15 napon keresztül 50%-kal. MŰKÖDÉSÉHEZ KIKELL LÉPNI ÉS ÚJRA BE! A BAL FELSŐ SAROKBAN JELENIK MEG A HATÁSA!
Ára: 1500 KZ

15naposexp.png
EXP Gyűrű (3 nap)
A tapasztalat gyűjtést megemeli 3 napon keresztül 50%-kal. MŰKÖDÉSÉHEZ KIKELL LÉPNI ÉS ÚJRA BE! A BAL FELSŐ SAROKBAN JELENIK MEG A HATÁSA!
Ára: 450 KZ

15naposkesztyu.png
Tolvaj Kesztyű (15 nap)
Megduplázza esélyed 15 napon keresztül tárgyak zsákmányolására.MŰKÖDÉSÉHEZ KIKELL LÉPNI ÉS ÚJRA BE! A BAL FELSŐ SAROKBAN JELENIK MEG A HATÁSA!
Ára: 1300 KZ

15naposkesztyu.png
Tolvaj Kesztyű (3 nap)
Megduplázza esélyed 3 napon keresztül tárgyak zsákmányolására.MŰKÖDÉSÉHEZ KIKELL LÉPNI ÉS ÚJRA BE! A BAL FELSŐ SAROKBAN JELENIK MEG A HATÁSA!
Ára: 500 KZ

Szerelemtoll.png
Szerelem Toll (20 nap)
Ha rendelkezésre áll a szerelmesek tolla, akkor egy pár szerelmi pontjainak számát 20 napra dupla gyorsasággal növeli. MŰKÖDÉSÉHEZ KIKELL LÉPNI ÉS ÚJRA BE! A BAL FELSŐ SAROKBAN JELENIK MEG A HATÁSA!
Ára: 800 KZ

Ordogkopenye.PNG
Ördög Köpenye (7 nap)
Végtelen bátorságköpeny.7 napon keresztül bármennyiszer használhatod ezt a tárgyat a szörnyek összehívására. Megvásárlásától kezdve folyamatosan telik az ideje, offline állapotban is. Nem kereskedhető!
Ára: 1500 KZ

Harmadikkez.PNG
Harmadik kéz (15 nap)
Aktiválja a 3. kezet. Működéséhez ki kell lépni majd vissza a játékba. A képernyő bal felső sarkában levő kis ikon jelzi a hátralevő időt.
Ára: 1300 KZ

Személyes eszközök