Harcos

A NW2Online Wiki wikiből
Harcos no.jpg
Harcos ff.jpg
A Harcos Inkvizítorok a legelitebb harcosok, akik Kigan földjén járnak. Bár már nem állnak se egy kormány, se a Sámánliga felügyelete alatt, még mindig a jó ügyet szolgálják. Fő céljuk a szörnyetegek és a démonok elpusztítása.

A Sámánliga felügyelete alatt képesek voltak eltanulni néhány mágikus trükköt és alkímiai tudást, így ezeknek köszönhetően a Harcos Inkvizítorok mára emberfeletti erőkkel bírnak, fájdalomérzetüket csökkenthetik, gyógyulásukat gyorsíthatják.

Inkvizítor Védelmező
A hagyományokat őrző harcosokat nevezik az igazi Inkvizítornak, noha a Védelmezők is Harcos Inkvizítorok. Az Inkvizítorok a régi idők harcosai, hagyományaiknak megfelelően a közelharcokat részesítik előnyben, amiben kihasználhatják testi erejüket és fürgeségüket. Pengéiket mágikus képességeikkel felhevíthetik vagy jegessé tehetik, komoly sebzéseket kiosztva ezzel kaszabolás közben, de igazán akkor félelmetesek, amikor elragadja őket a harc heve és tombolni kezdenek. Ha csak leütnek, nyugodtan mond magad szerencsésnek. A Harcos Inkvizítorok másik ága a renegátabb, újkori harcosfajta. Ugyan ők is a közelharcot részesítik előnyben, inkább mágikus képességeikre, mintsem fizikai erejükre hagyatkoznak. Képesek javítani saját védelmüket, és megidézhetik az Isigúrok legendabeli szent kardját, ami csak az arra érdemeseknek jelenik meg. A Védelmezők léptei nyomán akár a föld is kettéhasadhat, fegyvereikben pusztító erő várja, hogy szabadjára eresszék. De már annak se örülnél, kedves barátom, ha csak szimplán szemből neked támadnának.
Jegkard.jpgLangorkan.jpgTombolas.jpgUtkozes.jpgKaszabolas.jpg
Fenypancel.jpgFoldrenges.jpgLanghasitas.jpgMennyeikard.jpgErohullam.jpg

Speciális:Mi hivatkozik erre/Harcos

Személyes eszközök