Kereskedőház

A NW2Online Wiki wikiből
Kereskedőház
Goldur000.PNG

Kereskedőház: Minden városban megtalálható GOLDUR, aki eljött a NW2 világába, hogy besegítsen a kereskedésben megfáradt játékosoknak! GOLDUR mindenkinek nyitott egy NW2 számlát, ahol eltudjátok helyezni az Aranyrúdjaitokat, amit aztán a Kereskedőházban kedvetekre elkölthettek!
Hogyan Működik? Amennyiben szeretnél egy tárgyat a piacra helyezni, fogd meg azt majd húzd rá GOLDUR-ra, aki megkérdezi Tőled, mennyiért szeretnéd a piacra helyezni az általad kiválasztott felszerelést. Miután kihelyezted, leírja neked melyik kategóriába került, hol található meg. Ezt a tárgyat a későbbiek során kitudod venni, illetve mellé még egyéb tárgyakat tudsz kihelyezni a Piacra! Egy időben összesen egy játékos 8 DB tárgyat tud a piacra tenni alapesetben! Karzium ellenében lehetőség van ezen helyek bővítésére, maximum 100 férőhelyig, két hét időtartamra.

Goldur1.PNG


Keriház.PNG

A Kereskedőház menüponttal tudsz böngészni a kategóriák között, majd itt tudod a tárgyakat is értelemszerűen megvásárolni!

Goldur0001.PNG

Lehetőség van külön keresni és a kilistázott tárgyaknál is különböző módon csoportosítani a megtaláltakat. Az idő mutatja, hogy a tárgy mennyi ideig érhető még el a Kereskedőházban. A megvásárolt, lejárt, kivett tárgyakat a Kereskedőház Raktárban találod.

Keriraki.PNG
  • FONTOS: Minden berakott tárgy a berakástól számítva 24 óráig van bent a kereskedőházban. (Adó ellenében lehetőség van 48 vagy 60 órás lejárati időre is, lásd lejjebb.) Amennyiben nem vásárolják meg és lejárt ez az idő, a tárgyad bekerül a Kereskedőház raktáradba.
  • ADÓ: 24 órára ingyenes minden nemű kereskedőházba való behelyezés. 48 órára az eladott tárgy 1%-ka az adó. (pl.: 500 rúd 1%-a 5 rúd), 60 órára az eladott tárgy 2%-ka. (pl.: 500 rúd 2%-a 10 rúd)
Goldiii.PNG
Vissza
Személyes eszközök