Minotaurusz run

A NW2Online Wiki wikiből

ŐRÜLT MINOTAURUSZ KIRÁLY RUN

Mino Run.jpg

A run elkezdéséhez két feltételnek kell eleget tenni. Legalább 116-os szinttel kell rendelkezz, és nálad kell, hogy legyen a Kék királyi pecsét. Item-Shop-ban vásárolható meg 250 KZ értékben, viszont lehet vele kereskedni. A Isigúrok követe NPC az aki be enged, ha a feltételeknek eleget tettél. A run ideje: 45perc. Nincs meghatározva, hogy milyen erő birtokában tudsz a legkönnyebben boldogulni, hisz több féle szörny is az utadat fogja álni.
Több feladatból áll a pálya hasonlóan a Wu-Zhein run-hoz. Vegyük hát sorra ezeket.

Amennyiben a Runt maximális fővel kezditek meg, és fejezitek be, akkor egy Bónusz ládát kaptok jutalomba!!!
A láda tartalma itt tekinthető meg: Bónusz láda

  • 1. feladat: A pályán Arany békákat kell elpusztítanotok. 5 Aranybéka szobor elpusztítása után eltűnik egy oszlop. Addig kell ölnöd az Aranybékákat, míg el nem tűnik az utolsó oszlop is. Ekkor jöhet a következő szint!
  • 2. feladat: Két Kő jelenik meg. A piros jelképezi a páros a kék pedig a páratlan számokat. A kigondolt számnak megfelelő meteort kell leölnötök. Amennyiben ez 3x sikerül jöhet a kötvetkező szint.
  • 3. feladat: Különböző szörnyek jelennek meg, melyek megölésével Idézőkhöz juthattok, és ezeket az Idézőket a Minotaurusz szoborra ráhúzva tudtok tovább jutni.
  • 4. feladat: Amikor az utolsó feladathoz értek, megjelenik a Minotaurusz Király a kísérőjével (Nem összetévesztendő azzal a Bossal amelynél Királyi Pecsét kell a belépéshez) akikkel ha végeztek a csoport minden tagja kap 1-1 lélekpontot Minopont.png, amelyet beválthattok az Utazó mágusnál a Minotaurusz szett különleges tárgyaira. Ezeket a felszereléseket Zafír segítségével tudjátok fejleszteni, a Wu-Zhein run Rubinjaihoz hasonlóan.

Amennyiben a Runt maximális fővel kezditek meg, és fejezitek be, akkor egy Bónusz ládát kaptok jutalomba!!!
A láda tartalma itt tekinthető meg: Bónusz láda

Vissza

Személyes eszközök