NEXT VB 2014

A NW2Online Wiki wikiből
NEXT VB 2014

NEXT VB 2014!
Kentanix: CH7 (Csak ezen a CH-n lehet focizni)
Alerion: CH4 (Csak ezen a CH-n lehet focizni)

Élesben is elindult a Next VB! Megéri játszani, mert minden pontot értékes tárgyakra válthattok! Megvásárolhatóak a 2014-es VB legjobb 8 csapatának Next mezei, valamint a Magyar válogatott Next meze is!

A játék menete a következő:

A meghatározott CH-n (Kentanix: CH7, Alerion: CH4) tud egy-egy csapat jelentkezni. Egy csapatban 3 tag lehet. A csoportvezető leadja a jelentkezést, majd a csapat vár, hogy a rendszer összesorsolja egy másik csapattal! Az összesorsolásig a csapatodnak egy helyen kell maradjon a Foci Bíró előtt, ha valaki elvándorol onnan, vagy kilép a csapatból, akkor újra kell jelentkeznetek. Amint elkezdődött a meccs, minden csapat tagja alap fegyvert és piros vagy kék mezt kap. Benn a foci pályán, nem használható semmilyen tárgy, vagy varázslat. - Egy meccs 5 nyertes gólig vagy 10 percig tart. - Minden meccs után a nyertesek 2 pontot kapnak amelyet a Foci Bírónál tudtok elkölteni. - Az oldalon levő Foci Ranglista pontok nem költhetők el. Ezek csak a ranglistát határozzák meg. A képlet rájuk a következő ((győzelem*10)+gólok száma). A raglistának lesz a későbbiekben szerepe, tehát megéri minél jobb helyen elhelyezkedni rajta! - Meccsre jelentkezni csak reggel 10:00 és este 22:00 között tudtok.

Megvásárolható tárgyak Foci pontokért:

- A 2014-es VB legjobb 8 csapatának mezei + a Magyar válogatott meze.
Ezek két online órán keresztül használhatók és
10% szörny elleni erőt adnak! - 10 pont
- Magyar Mez Magyar mez1.pngMagyar mez2.png, Brazil Mez Brazil mez.pngBrazil mez2.png - Kolumbiai Mez Kolumbiai mez1.pngKolumbiai mez2.png, Francia Mez Francia mez1.pngFrancia mez2.png - Német Mez Nemet mez1.pngNemet mez2.png, Holland Mez Holland mez1.pngHolland mez2.png, - Costa Ricai Mez Costaricai mez1.pngCostaricai mez2.png,Argentin Mez Argentin mez1.pngArgentin mez2.png, - Belga Mez Belga mez1.pngBelga mez2.png - Egy órás Tapasztalat Gyűrű - 12 pont
- Arany Sárkány Tojás - 10 pont
- Minotaurusz Király Szarv - 7 pont
- Ambrózia - 4 pont
- SD3 Belépõ - 8 pont
- Minotaurusz király levele - 4 pont
- Arany rúd - 4 pont
- SD4 Belépõ Szóló - 12 pont
- SD3 Belépõ Szóló - 12 pont
- Sötét Fejedelem Foga - 14 pont

Mindenkinek jó szórakozást, és rengeteg gólt kívánunk a NEXT VB-n!


Vissza

Személyes eszközök