Naga run

A NW2Online Wiki wikiből

Naga Run

Nagarunhoz.jpg

Belépési Szinthatár: 190
Beléptető NPC: Átkozott szerzetes
Minimum létszám: 2 fő, Run keresővel lehetőség van szóló runra is.
Belépő: Naga BelépőItemicons.m2mnext.png
Rendelkezésre álló idő: 40 perc


Naga Run felépítése:

1. Szint: Rendelkezésre álló idő: 5 perc. Az első szint a Naga Királynő szobájába vezető úton, egy folyosón kezdődik! Naga Tiszt Kőszobrokat találtok, szám szerint ötöt! Mindegyik kőszobrot el kell pusztítanotok. Mindegyik elpusztítása után újabb és újabb betűket kaptok. A folyosó végén a kapu előtt vár Titeket az Átkozott Szerzetes, aki, ha megfejtitek az összekevert betűkből álló szót, tovább enged benneteket. VIGYÁZZATOK! Amennyiben háromszor elrontjátok vagy túllépitek az 5 percet, börtönbe kerültök, ahol három percig vesztegeltek, VAGY megölitek a Börtönőrt megszerezve tőle a szabadulásotok kulcsát!

2. Szint: A kapu kinyílik és három elvetemült Naga Pajzsos Tiszt vár benneteket. Csak egy igazi közülük, a másik kettő másolat! Amennyiben elsőre sikerül elpusztítanotok az eredeti szörnyet, néhány Naga Kígyó megölése után mehettek is a következő szintre. Ha azonban, másodszorra vagy harmadszorra ölitek meg az igazi veszedelmet, annál több Naga Kígyó szabadul rátok, és próbál hátráltatni utatokon.

3. Szint: 15 Kígyó Tojás kerül megidézésre, amelyek között 5 mérgezett van elrejtve. Feladatotok, hogy elpusztítsatok 10 Kígyó Tojást úgy, hogy legalább egy mérgezett Tojás a pályán maradjon. Amennyiben elpusztítanátok az összes mérgezett Kígyó Tojást, börtönbe kerültök, ahol három percig vesztegeltek, VAGY megölitek a Börtönőrt megszerezve tőle a szabadulásotok kulcsát!

4. Szint: Rendelkezésre álló idő: 8 perc A kapu kinyílik és 54 Ravazar Segédje fogad Titeket. Feladat: Pusztítsátok el Őket és szerezzétek meg Tőlük a 10 DB szemfogat! Amint megvannak a szemfogak, vigyétek őket a folyosón lévő Átkozott Szerzeteshez. Amennyiben időn belül nem sikerül megoldani, újfent Börtön!

5. Szint: A kapu újfent kinyílik és beléphettek a Naga Királynő termébe! A teremben 8 teleport kapu fogad. A 8 teleport kapuból csak egyetlen egy a helyes. Két lehetőségetek van: kockáztathattok, hogy átmentek valamelyik kapun (ha rossz, büntetésül 1 perc börtön), vagy igénybe veszitek az Átkozott Szerzetes segítségét. Ő leidéz nektek három Átkozott Főszörnyet: Átkozott Pók Király, Átkozott Kaszás Isten, Átkozott Minotaurusz Király. Ezen főszörnyeket egy bizonyos logika szerint sorrendben kell megölnötök. Amennyiben sikeresen teljesítitek ezt a feladatot, a helyes kaput egy az Átkozott szerzetesek közül, megmutatja nektek a helyes irányt!

6. Szint: A szoba közepén levő szökőkúthoz kell bejutni, ha ez megvan akkor eltüntennek a teleport kapukat, hogy a későbbiek során ne zavarjanak Titeket a harcban. Miután ezt megtettétek a Naga Királynő megidézésre kerül! Itt szükségetek lesz a csapat munkára és egy kis külső segítségre, hiszen a Naga Királynő nem adja könnyen magát. A Naga Királynőt ereje teljében megölni képtelenség, ezért segítségül kell hívnotok a Zentiák ősi erejét! A Mágikus Szökőkút segítségével 4 feladatot vállalhattok el. Minden egyes feladat teljesítése után a terem egyik sarkában megjelenik egy Zentia Pap, aki mágikus varázserejével csökkenti a Naga Királynő védelmét! Összesen a 4 feladatért cserébe négy Pap segítségét tudjátok igénybe venni. Rajtatok áll, hogy hány feladatot oldotok meg. Értelemszerűen minél többet a Naga Királynő annál gyengébb és sebezhetőbb lesz! A feladatok felderítését a Játékos közösségre bízom
Ha minden akadályt sikerrel vettetek és elpusztítottátok a Naga Királynőt, belépést nyertek a titkos kincstárába! A jutalmatokat akkor kapjátok meg miután, kiteleportálódtok a beléptető NPC-hez!

Jutalmak:

Amennyiben a Runt maximális fővel kezditek meg, és fejezitek be, akkor egy Bónusz ládát kaptok jutalomba!!!
A láda tartalma itt tekinthető meg: Bónusz láda


Alap jutalom, ha sikeresen végigcsináljátok a run-t: 1 Naga Lélekpont Nagapont.png.

További jutalmak:
Amennyiben sikeresen végig mentek a runon, és börtön nélkül megoldjátok azt, a következő jutalom üti minden, a sikeres Run-on résztvevő játékos markát:
190-200 szintig: 40 000 000 XP
201-210 szintig: 30 000 000 XP
211-220 szintig: 20 000 000 XP
221-230 szintig: 10 000 000 XP
Valamint véletlenszerűen kaptok egyet a következő tárgyak közül:
Sárkányhívó Jogar Darab
Zentia Könnycsepp
Vörös Szobor
Harcos Titán Fejfedő (21% Félember elleni erő 30 napig)
Ezra Titán Fejfedő (21% Félember elleni erő 30 napig)
Ninja Titán Fejfedő (21% Félember elleni erő 30 napig)
Sámán Titán Fejfedő (21% Félember elleni erő 30 napig)
Harcos Titán Szörny Fejfedő (21% Szörny elleni erő 30 napig)
Ezra Titán Szörny Fejfedő (21% Szörny elleni erő 30 napig)
Ninja Titán Szörny Fejfedő (21% Szörny elleni erő 30 napig)
Sámán Titán Szörny Fejfedő (21% Szörny elleni erő 30 napig)
50 DB Reboot
2 DB Arany rúd
2 DB Ambrózia
2 DB Zafír
Kígyóharcos láda
5 DB Sárkány Áldás
5. Bónusz Hozzáadó
Wildar láda
Ravazar láda
Áthatoló Harc
Kritikus Harc
Naga belépő

Hogy mire lehet beváltani a Naga Lélekpontokat?
-Baziliszkus foga.png Baziliszkusz Foga: 1 lélekpont Nagapont.png
- Szent kobra vere.pngSzent Kobra Vére: 1 lélekpont Nagapont.png
-Jaspis.png Jáspis: 1 lélekpont Nagapont.png
-Smaragd kigyoszem.png Smaragd Kígyószem: 2 lélekpont Nagapont.png
- Arany pikkely.pngArany Pikkely: 2 lélekpont Nagapont.png
-Arany kigyotojas.png Arany Kígyótojás: 2 lélekpont Nagapont.png
-Kek szent kobra hivo.png Kék Szent Kobra: 56 lélekpont Nagapont.png
- Titán Fejfedők: 10 lélekpont Nagapont.png
- Ősi palerin: 10 lélekpontNagapont.png

Vissza
Személyes eszközök