Rejtélyek Völgye Event

A NW2Online Wiki wikiből
Rejtélyek Völgye Event

Map1 városában keresd fel Pixi tündért, aki egy feladattal lát el téged. A feladatod annyi, hogy felszabadítsd őket a vérszomjas Kentaurok folyamatos támadásaitól. A pályára kulcs segítségével juthatsz be. Ebből 2 fajtát szerehetsz meg a játékban.

Szivárvány kulcs: Item-Shopban kapható. Eme kulcs segítségével bármikor beléphetsz a Farmmap pályára.

Ciklámen kulcs: Next Ládából tudjátok nyitni. A farmmap belépéshez 10 db Ciklámen kulcsra van szükséged. Eme kulcs segítségével 3 óránként léphetsz be a pályára. A Farmmapra belépve fel kell keresned a 4 tündért: Naneth, Arwen, Lothril, Niben Ők fejenként egy varázsport fognak adni. A 4 db varázsport ezután el kell vinned a Bölcs Pixi mágusnőhöz, aki a pálya közepén található. Leadáskor a 4 varázspor segítségével leidéződik a Kentaur vezér szelleme. Ha legyőzted, egy Kentaur ládát fogsz kapni. Kentaur Láda tartalma:

Boszorkány sapka
Rubin 
Zafír 
3 db Aranyrúd 
1 órás EXP gyűrű 
500 KZ jegy 
3 db Ambrózia 
Kék királyi pecsét 
Gyémánt medál 
Arany medál 
Tula 
Sárkányhívó jogardarab 
Ezüst medál 
Ónix 
Zentia könnycsepp  
+8-as védelem kő 
+8-as kitérés köve 
+8-as sietség köve 
+8-as kritkő 

Ám, ha nem érzed magad elég erősnek a Kentaur Boss legyőzéséhez, a Bölcs Pixi mágusnő NPC-nél lehetőséged van másik opciót választanod. Ennél a lehetőségnél csak le kell adnod a 4 db varázsport és jutalomban részesülsz. A jutalmak:

relikvia
aranyrúd 
1 órás exp 
napfény gyöngy
kristály gyöngy
szirén gyöngy
5-ik bónuszoló
6-7 forgató
pókkirály pecs 
nagymester fejlesztők 
átváltozás könyve  
haladó átváltozás 

További információ: - Ez az Event csakis ezen a hétvégén lesz elérhető - Tula, a vadkan megülhető állat 27% szörny elleni erőt ad - A Bölcs Pixi mágusnál csak egy opció választható minden belépésnél


Vissza

Személyes eszközök