Tündöklő Kristályok Event

A NW2Online Wiki wikiből
Tündöklő Kristály Event
Kristalyevent.PNG

- Event leírása
Az Utazó Mágust elvakította a drágakövek szépsége és tündöklő ereje, így ő égre földre keresi őket! Ha viszel neki belőlük, bőségesen megjutalmaz!

Kis leadás:
- 5 db Fehér Kristály, 5 db Lila Kristály, 5 db Fekete Kristály

Jutalom:
- 5 db ambrózia - 30 db aranyrúd - Jogardarab - Zafír - Rubin - Ezüst medál - 2 db tündér por - SD3 szóló - SD4 szóló - Sárkány alma - Mágikus lánc - Főnix füles - Bronz korona

Nagy leadás:
- 10 db Fehér Kristály, 10 db Lila Kristály, 10 db Fekete Kristály

Jutalom:
- Fegyver jelmezek - 10 db ambrózia - 50 db aranyrúd - Jogardarab - Zafír - Titán gyűrű - Arany medál - Gyémánt medál - 2 db tündér gyémánt - Isigúr jelkép - Isigúr ostor - 15 napos nagyobb leltár - 5 db Kosztüm fegyver bónusz rakó - 5 db Kosztüm fegyver bónusz csere - 1-5 bónusz cserélő+

-Hol szerezhetsz Kristályokat?

Fehér Kristály:
- Minden szintedhez közel álló szörny dobja.

Lila Kristály:
- Odiel készíti a különleges Lila kristályokat, amelyeket nem ad ingyen! Különféle tárgyakat kell elvinni neki cserébe!
- Féreg Barlang pályán található szörnyek dobják

Fekete Kristály:
- Ha harcolsz a szörnyekkel, véletlenszerűen megjelenhet a karaktered mellett egy Rejtélyes Kristálykő, amit ha szétütsz, 1 db Fekete kristályt ad 100%-al!

Féreg Barlang

- Utazó Mágus NPC-nél lehet belépni 1 aranyrúdért cserébe
- Nincs szint korlát a pályára
- Az itt található szörnyek dobhatnak: Fehér és Lila kristályok, Aranyrúd, Fegyver jelmez bónuszoló, Fegyver jelmez bónusz cserélő
- Nincs szabadozás
- Nem lehet köpenyezni
- A pálya végén található a főszörny, a Döngő Mellű Vudce, aki 4 óránként bukkan fel CH1-en
- A főszörny leverése után megemelkedik az egyik szorzó 350%-ra, és megjelenik 1 teljes órára egy teleport kapu
- A teleport kapun 70-es szinttől lehet átlépni egy Rejtélyes Kristálykő farm pályára. Összesen 10 db kő található meg, amelyek 100%-osan adnak egy Fekete Kristály tárgyat.

További tudnivalók:
- Kristályok: lehet velük kereskedni, kidobhatóak

-Fegyver jelmezek:
1 naposak, akkor telik az idejük, ha a karakter viseli. 1-3 bónuszt lehet belerakni. A bónusz belerakása nem 100%-os! A bónuszolás során nehezebb a 2 bónuszt és még nehezebb a 3 bónuszt elérni, ugyanakkor csökkenhet a bónuszok száma is közben! Azaz például, ha sikerült egy 2 bónusszal rendelkező fegyvert összeszedni és megpróbálunk további bónusz hozzáadókat ráhúzni, az a fegyver visszaeshet akár 1 bónusszal rendelkezőre. Csak a fegyver jelmez bónuszoló itemeket lehet ezeken használni.

-Fegyver jelmez bónuszolók
Lehet velük kereskedni, kidobhatóak. Ugyanúgy működnek, mint a sima bónuszolók.
Bónuszok, amelyeket lehet velük forgatni a fegyver jelmezbe véletlenszerű értékekben: Erő, Int, Mozgási képesség, Varázs sebesség, Mérgezés, Krit, Átható, Félember, Mérgezés, Lelassulás

-1-5 bónusz cserélő+
Egy új bónusz a játékban, amely bónusz forgató funkcióval van ellátva, azonban le lehet kötni vele a felszerelésben levő 1 tetszőleges bónuszt! Tehát, ha beleforgott például a fegyveredbe egy 50% ÁK, de a többi bónusz elég silány, akkor ezzel a pluszos tárggyal lekötheted az 50% ÁK bónuszt, a többit pedig forgathatod tovább.
Az 1-5 bónusz cserélő+ tárgyat húzd rá a forgatni való felszerelésre, majd a már meglevő bónuszok közül pipáld ki azt a bónuszt, amelyet szeretnél lekötni, utána kezdődhet a forgatás!
Ezzel a tárggyal lehet kereskedni, kidobható, eladható.
EZ AZ EVENT NEM KERÜL TÖBBSZÖRI MEGRENDEZÉSRE!

Vissza

Személyes eszközök