Wu Zhein run

A NW2Online Wiki wikiből
Wu-Zhein Run

A Wu-Zhein runra az Elveszett Birodalom végén levő Zentia Krónikás segítségével tudtok belépést nyerni! Ahhoz, hogy belépjetek csapatoddal, a következő feltételeknek kell teljesülnie:
- minimum lv 80-as szint
- maximum lv 184-es szintig, (run keresővel nincs felső szint korlát).
- legalább 2 játékos kell legyen a csoportoban
- minden játékosnál kell legyen egy Zentia Relikvia
Miután mindezen feltételek teljesültek, a csoport vezető elindítja a belépési folyamatot! Ezután az összes csoport tag aki megfelelt a feltételnek, tovább kerül egy köztes pályára, ahol még egy ellenőrzésen átesnek. Amennyiben itt is teljesnek bizonyult minden feltétel, átkerültök magára a RUN-ra!
Itt a Zentia Krónikás NPC-re kattintva, elindíthatjátok a run-t! (Csak a csoport vezető tudja elindítani)

Amennyiben a Runt maximális fővel kezditek meg, és fejezitek be, akkor egy Bónusz ládát kaptok jutalomba!!!
A láda tartalma itt tekinthető meg: Bónusz láda


Első szint:
Wu-Zhein szolgái utatokat állják a tovább jutásban! Itt ésszel kell ölnötök, figyelni minden apró kis rezdülést, és legfőképpen a SEGÍTŐ SZÖVEGET! Itt egy apró hiba is végzetes lehet, és nem tudtok tovább jutni! Amennyiben megöltétek az összes szolgát, tovább kerültök a második szintre!

Második szint:
Ezen a szinten, a Játékmester vár benneteket! A Játékmester csak akkor enged tovább Titeket, amennyiben sikeresen megoldjátok a feladványát! A feladvány: találd ki melyik számra gondolt a Játékmester. Attól függően, hogy hány lépésből tudjátok megfejteni a feladványt, annyi büntető Köveket kaptok, amiket meg kell semmisítenetek! Amennyiben az összes követ elpusztítottátok, tovább juttok a harmadik szintre!

Harmadik szint:
Ezen a szinten Thebun Lanue vár benneteket! Thebun Lanuet a rettegett boszorkányt, maga Wu-Zhein hadúr utasította, hogy ideje lenne megállítani a csapatot, mivel már vészesen közeledtek a végjáték felé, ahol Wu-Zhein vesz kezelésbe Titeket! Itt nincs semmi egyéb dolgotok, mint elpusztítani a boszorkányt! Amennyiben ezt a szintet is sikeresen teljesítettétek, tovább juttok a negyedik szintre!

Negyedik szint:
A negyedik szinten Wu-Zhein szobrai várnak benneteket, és a hadúr legerősebb csatlósai a WU-ZHEIN ELIT KATONÁK! Minden szobor egy-egy mágikus pecsétet! Ezen pecséteket pedig kulcskövekkel tudjátok kinyitni! A pecsétek pedig bizony, az elit katonák birtokában vannak!
Feladat: Adott idő alatt megsemmissíteni minél több katonát, hogy a kívánt kulcsköveket megszerezzük! Amint megtaláltunk egy kulcskövet, huzzuk rá egy szoborra. Ezután a kinyitott pecsét eltűnik! Amennyiben minden szobrot eltüntettetek, AZ ÖTÖDIK SZINTEN VÁR BENNETEKET A WU-ZHEIN HADÚR!

Ötödik szint:
Wu-Zhein hadúr nem egyedül vár ám benneteket, a megmaradt csatlósai (akik nem kevesen vannak) mind védik Őt! Célszerű először a katonákkal végezni, majd utána magát a hadurat kezelésbe venni! Amennyiben sikeresen megsemmisítettétek a bestiát, megjelenik a SárkányIsten küldötte! Ő megjutalmaz minden csapattagot 1 azaz egy lélekponntal! Ezeket a lélek pontokat Wzpont.png minden városban, az Utazó Mágusnál tudtok elkölteni! A run végén, a küldött mindenkit a városba teleportál!

Wu Zhein.jpg
Vissza
Személyes eszközök